DinoPark razkriva doslej neznani
svet dinozavrov

O nas

RAZKRITE NAŠO ZGODBO:
OŽIVLJAMO DINOZAVRE

DinoPark Bled-Radovljica je med prvimi tematskimi in razstavnimi parki v Sloveniji. Nahaja se v osrčju Gorenjske, v bližini bisera Slovenije Bleda in Radovljice ter le 25 minut vožnje od Ljubljane. Naša scenska ekipa še vedno ustvarja večine eksponatov in sodeluje tudi z evropskimi produkcijskimi in trgovskimi hišami.

Ohranjamo prazgodovinskih čudes zemlje

Naš projekt ni samo zabaviščni park, ampak predvsem strokovna poljudnoznanstvena pridobitev, primerna za družine, posameznike, turiste in šolske skupine. Projekt je harmonično umeščen v naravno okolje s katerim se med seboj dopolnjujeta. Zaradi tega v parku nismo gradili posebnih poti, kako drugače spreminjali topografije, odstranjevali dreves ali drugih okoljskih objektov. Pridite in se potopite v dobo dinozavrov!

DinoPark se nahaja na prostem, v naravi, tik ob Bledu. Na desni strani ceste boste videli vhod v DinoPark in nekaj dinozavrov, ki kar vabijo, da si jih ogledate pobliže.

DinoPark se nahaja v gozdu, zato je še posebej primeren za obisk v vročih poletnih dneh, kjer vam bo senca dreves nudila zavetje pred visokimi temperaturami. Vabljeni v naš DinoPark že aprila med vikendi in prazniki, ko se dovolj otopli, da se naši dinozavri prebudijo iz zimskega spanca.

Dinopark je primeren za obisk organiziranih skupin, tako najmlajših, predšolskih kot tudi šolskih otrok. V Dinoparku je na voljo veliko poučnih in zabavnih aktivnosti s strokovnim vodstvom. Cena vstopnice je prilagojena tudi skupinam. Dobrodošli!