Prijavnica:
S klikom na gumb soglašate z obdelavo osebnih podatkov in se strinjate s politiko zasebnosti
Poučevanje v naravi
Zabava in učenje na enem mestu. Realne velikosti dinozavrov in pristno okolje bodo poskrbeli, da bodo vaši učenci podoživeli obdobje dinozavrov. Za vas imamo pripravljen voden program, kjer boste vi in vaši učenci spoznali značilnosti obdobja, si pogledali animirani film, se peljali z ziplinom in domov odnesli polno nepozabnih vtisov iz leta 250 mil let pred našim štetjem.
Ali poznate še koga z vtisi izpred toliko let?
Šola v naravi
Park je zasnovan z namenom izobraževanja in omogoča, da v njem vse generacije skupaj preživijo kvaliteten čas, mladim pa pomaga pri učenju na zabaven način.

Naše vodilo je na zabaven, a strokoven in poučen način približati vsebino tako najmlajšim kot tudi starejšim. Zato je park primeren tudi za šolske skupine, saj je zanimiv in obenem tudi nekakšna učilnica na prostem in lahko mladim tudi na vizualen in zabaven način širi obzorja in znanje. Park je opremljen z mizami in klopmi in tako lahko pri nas izvedete pravo »šolo v naravi«. Lahko vam ponudimo voden ogled parka ali pa sami pripravite vse potrebno za izvedbo take vrste učenja. V tem primeru se seveda lahko dogovorimo, da si park ogledate vnaprej in si sami pripravite načrt vodenja.
Na skupinske cene (4,00 € po osebi, brez našega vodenja) vam kot vzgojnoizobraževalnemu zavodu ponudimo še 25 % popust (torej 3,00 € po otroku).
V primeru večjih skupin se je potrebno najaviti. Pokličite nas na telefonsko številko 041367211 ali nam pišite na email info@dinopark.si.
Prijavite se na novice
in ne zamudite posebne ponudbe, ki smo jo pripravili za vas!
Kontakt
info@dinopark.si
Tel: +386 41 367 211
Podjetje
ALPE DONAVA JADRAN d.o.o.
PE: Dinopark Bled – Radovljica
Alpska cesta NN
4248 Lesce
GOOGLE MAPS:
ALPSKA CESTA 110, 4248 Lesce
Tilda Publishing
info@dinopark.si
Tel: +386 41 367 211
Menu
Kontakt
ALPE DONAVA JADRAN d.o.o.
PE: Dinopark Bled – Radovljica
Alpska cesta NN
4248 Lesce
GOOGLE MAPS:
ALPSKA CESTA 110, 4248 Lesce
Podjetje