PRIKAŽE SKRIVNOSTNI SVET DOBE MEZOZOIKA

Dinopark razkrije prej neznan planet dinozavrov. Otroci se bodo zabavali in ob tem pridobili novo znanje o zgodovini našega planeta Zemlje.
VSE ZA UDOBJE
Dinopark ponuja osvežilne pijače, igrišča, parkirišče in Dinoshop s spominki. Otroci se lahko igrajo ob tem pa se tudi starši lahko sprostijo.
OTROK IN NJIHOVIH STARŠEV
LIČNA LOKACIJA
V OSRČJU GORENJSKE
Dinopark se nahaja na prostem, v naravi, tik pred Bledom. Na desni strani ceste boste zagledali vstop v Dinopark in nekaj dinozavrov, ki vas vabijo, da si jih ogledate od bližje. Dinopark se razprostira v gozdu in je zato še posebej primeren za obisk v vročih poletnih dneh, kjer vam bo senca dreves nudila zavetje pred visokimi temperaturami. Vabljeni pa ste v naš Dinopark že v Aprilu med vikendi in prazniki, ko se dovolj ogreje, da se naši dinozavri prebudijo iz zimskega spanca.
V NAŠEM PARKU
JE PREKO 40 DINOZAVROV
V našem parku je preko 40 dinozavrov, od katerih boste videli npr. največji evropski parkovni primerek Diplodoka z 28 metri in največjega Tiranozavra sploh. Eksponati so opremljeni s tablami z opisi lastnosti dinozavra in dobe v kateri je živel. Na skoraj dveh hektarih razstavnega prostora v čudoviti naravi, ob reki Savi, sredi gozda, boste lahko uživali in se poučili poleg že navedenega tudi ob več kot 10 metrov velikem modelu našega osončja in se fotografirali poleg kipov Moe z Velikonočnih otokov v naravni velikosti, ki so postavljeni v bližini starodavnih civilizacijah - Egipčanskih piramidah in Stonehengeu.
Posebnost in prepoznavnost naših eksponatov je v tem, da so v skoraj v celoti plod lastnega razvoja in so izdelani unikatno pri nas. Imamo namreč več kot desetletne izkušnje z izdelavo scenografije in scenskih pripomočkov za film in televizijo ter ustvarjamo tudi po naročilu za druge.
Prijavite se na novice
in ne zamudite posebne ponudbe, ki smo jo pripravili za vas!
Kontakt
info@dinopark.si
Tel: +386 41 367 211
Podjetje
ALPE DONAVA JADRAN d.o.o.
PE: Dinopark Bled – Radovljica
Alpska cesta NN
4248 Lesce
GOOGLE MAPS:
ALPSKA CESTA 110, 4248 Lesce
Tilda Publishing
info@dinopark.si
Tel: +386 41 367 211
Menu
Kontakt
ALPE DONAVA JADRAN d.o.o.
PE: Dinopark Bled – Radovljica
Alpska cesta NN
4248 Lesce
GOOGLE MAPS:
ALPSKA CESTA 110, 4248 Lesce
Podjetje