Dinopark Bled je med prvimi pravimi tematskimi in show parki v Sloveniji. Nahaja se v osrčju Gorenjske, v neposredni bližini bisera Slovenije Bleda in Radovljice. Oddaljen je le 25 minut vožnje od Ljubljane, prav tako od avstrijske in italijanske meje. Po avtocesti iz smeri Ljubljana ali Avstrija, izberete izvoz Bled in na prvem krožišču zapeljite na 2. izvoz, preprosto sledite usmerjevalnim tablam Bled. Nikakor nas ne morete zgrešiti, saj naš park stoji neposredno ob desni strani ceste, že čez kak kilometer. V kolikor prihajate z Bleda, nas boste našli na levi strani nekaj sto metrov po tabli za konec naselja takoj, ko prečkate reko Savo. Veliko brezplačno parkirišče in okrepčevalnica i otroškim igriščem je le še razlog več za obisk našega parka.

Naš Dinopark.si je pričel z obratovanjem leta 2015, na sicer idilični, a s stališča dostopnosti manj primerni lokaciji v Radovljici. V letošnjem letu pa smo park ne le preselili na novo lokacijo, temveč ga tudi občutno razširili in dodali v zbirko nove prazgodovinske pošasti. Še vedno smo sami tudi kreatorji večine eksponatov, ki jih izdeluje naša scenska ekipa, ki sicer sodeluje tudi z evropskimi produkcijskimi in komercialnimi hišami. Poleg samih dinozavrov vam Dinopark ponuja tudi arhitekturne značilnosti svetovnih civilizacij, Rim, Egipt, Staro Grčijo, Stone Henge, ter seveda številne druge povezane eksponate, ter zabavne aktivnosti za celo družino. Po ali med ogledom se seveda lahko podkrepite in uživate v naši gostinski ponudbi, kupite spominek ali dva, otroci pa se lahko pozabavajo na igrišču, kjer smo jim postavili trampolin, otroški zip line, peskovnik in ostalo igrišče. Otroci lahko dinozavra tu tudi zajahajo. Ne pozabite izkoristiti vseh ugodnosti, predvsem velikih popustov z včlanitvijo v naš Dino klub ob vstopu v park.

Dobrodošli

KAKO DO NAS?

Po avtocesti iz smeri Ljubljana ali Avstrija, izberete izvoz Bled in na prvem krožišču zapeljite na 2. izvoz, preprosto sledite tablam Bled. Nikakor nas ne morete zgrešiti, saj naš park stoji neposredno ob desni strani ceste, že čez kak kilometer. V kolikor prihajate z Bleda, nas boste našli na levi strani nekaj sto metrov po tabli za konec naselja takoj, ko prečkate reko Savo. Veliko brezplačno parkirišče in odlična kulinarična ponudba bosta le še oplemenitila Vaše počutje ob obisku. 

DINO PARK BLED: Alpska cesta 110, 4248 Lesce,
GARMIN: Alpska cesta 110, 4248 Lesce